NCIS

Één bedrijf voor al je software, op maat gemaakt naar uw wensen

NCIS, de hoeksteen van energieleveranciers

Sinds 1996 is Network Communications & Internet Services actief als een adviesbureau om startende energiebedrijven te helpen bij het vinden van de juiste technologie voor hun bedrijfsproces.

Zo boden we in 2003 ons advies aan energieleverancier Caplare Energie BV. Zij begonnen net op de Nederlandse energiemarkt. Toen bestond er nog geen software op maat gemaakt voor de energiebranche. Met onze ervaring en technische kennis begonnen we met de ontwikkeling van gespecialiseerde software.

Toen Caplare Energie opging in Main Energie leverden we hen onze software. Dankzij de opgedane ervaring en onze ontwikkelde software, begonnen we ons te specialiseren in het hosten van het backofficeproces van energieleveranciers.

NCIS richt zich met haar betaalbare en vernieuwende software- en diensten- platform tot energieleveranciers om hen te helpen het backofficeproces te optimaliseren om zo aan de groeiende kwaliteitseisen van de consument te voldoen. Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004, is namelijk niet alleen de prijs, maar ook de kwaliteit van dienstverlening van een energieleverancier belangrijk bij de consument. Zij kiezen nu zelf hun leverancier. Momenteel staan onze op maat gemaakte software en diensten ten dienste van onder andere Innova Energie, Atoomstroom en Budget Energie