Business Process Outsourcing

Vereenvoudig je werk, verspil je tijd niet met manuele processen

Business Process Outsourcing

Wij kunnen al uw processen beheren of een deel ervan. Onze diensten; Energy Data Management, Billing, Collection, Contact Management en Reporting, vallen onder het procesmanagement. Door het hele procesmanagement dienstenpakket bij ons aan te kopen, organiseren wij uw hele backoffice. U kunt echter ook uw eigen diensten pakket samenstellen die NCIS voor u zou kunnen uitvoeren, als u al een eigen systeem heeft om bepaalde backofficeprocessen te organiseren..

Energy Data Management

Met behulp van het P4 certificaat kunnen wij heel makkelijk meetdata uit de door de netbeheerder geplaatste slimme meters halen om zo nauwkeurig de geschiedenis van de aansluiting, het verbruik en de meetdata te volgen. Doormiddel van het Contract Controle Protocol system kunnen wij op eenvoudige wijze de contractsituatie van uw (potentiële) klant bekijken.

Dankzij ons software component iSwitch kunnen wij de gegevens van overstappende klanten verwerken en doorgeven aan de netbeheerder. Daarnaast wordt alle andere berichtenverkeer naar netbeheerders met dit component geregeld.

Billing

Dankzij iBill factureert en int u met onze billing dienst eenvoudig de nota's. We verrekenen voorschotten, maken correctienota's, eindafrekeningen, jaarafrekeningen met dit software component.

Collection

Onze dienst "Collection" werkt samen met een gerechtsdeurwaarder met ruime ervaring in de energiemarkt. Zo kunnen wij het incassotraject van wanbetalers kort en effectief houden. Wij boeken betalingen, zetten leveringen stop, maken herinneringen, behandelen de vragen van de klanten en het incassobedrijf.

Customer Contact Management

Onze dienst Customer Contact Management verzorgt uw klantencontact. Wij zorgen ervoor dat de klanten vragen en/of klachten kunnen achterlaten dankzij onze iContact software component. We nemen contact op met uw klanten indien er informatie ontbreekt of nodig is.

Telefoon

Ons deskundige en ervaren team behandelt,in naam van uw organisatie, vragen en klachten.

E-mail

Daarnaast zetten we ook een e-mailservice op. Hierbij zal ons deskundige team de vragen en/of klachten op een professionele manier en binnen een vooraf afgesproken periode beantwoorden en behandelen.

Website

Ons IT-team kan op uw website persoonlijke beveiligde pagina's voor uw klanten aanmaken. Bij deze functie kan de klant informatie zoals voorschot en verbruik vinden, of zelf de meterstanden doorgeven.

Rapportage

Iedere maand rapporteert NCIS u, volgens de Service Level Agreement normen (SLA), over de vooruitgang Een SLA is een schriftelijke overeenkomst tussen een aanbieder en een afnemer met betrekking tot bepaalde diensten en/of producten.
In een SLA staan:

  • Een beschrijving van de te leveren diensten
  • De rechten en de plichten van zowel de aanbieder als de afnemer ten aanzien van het overeengekomen kwaliteitsniveau van de te leveren diensten en/of producten.